Jump Into People

Werving & selectie via
Jump Into People

Op zoek naar vaste medewerkers voor jouw onderneming?
Wij zoeken, selecteren en matchen de beste kandidaten voor jou.

  • Selecteren de beste kandidaten
  • Voor een vaste periode
  • Aan jou gebonden
  • Éénmalige kosten
Betekenis werving en selectie - Jump Into People

De betekenis van werving en selectie?

Werving en selectie is in de basis het proces dat gaat om het vinden van de beste kandidaat voor een bepaalde functie. Wanneer organisaties zelf over een hr-afdeling beschikken kunnen zij dit zelf doen. Zo niet, Kunnen ze Jump Into People inschakelen. Wij gaan op zoek naar de meest geschikte kandidaten. Zo worden er alleen maar mensen blij gemaakt, bedrijven met nieuwe geschikte werknemers en werkzoekende met een passende baan.

 

Werving en selectie voor werknemers

Jump Into People maakt door middel van werving en selectie alleen maar mensen blij. Naast dat wij altijd op de hoogte zijn van relevante vacatures zijn er nog meer voordelen:

  • – Het bieden van ondersteuning: Gedurende het gehele proces van werving en selectie kunnen wij ondersteuning bieden waar jij dat nodig hebt. We kunnen sparren, adviseren, of bijstaan in de onderhandeling over arbeidsvoorwaarden.
  • – Werken met een persoonlijke aanpak: Een voordeel van werving en selectie bij Jump Into People is de persoonlijke aanpak. We leren elkaar kennen en bespreken samen alle belangrijke zaken waar je naar op zoek bent. Hierbij zoeken wij een functie (en werkgever) die zo goed mogelijk aansluit bij jouw wensen. Zo zorgen we er samen voor dat je (weer) met plezier naar je werk kunt gaan.
  • – Betrokken (blijven): Tijdens het gehele werving- en selectieproces zijn wij betrokken. Zo houden we ook na de bemiddeling contact met jou en werkgever om te kijken of het bevalt en of wij nog iets voor je kunnen betekenen. Wij willen alleen maar mensen blij maken.

 

Werving en selectie voor werkgevers

Opdrachtgevers hebben veel te winnen wanneer ze Jump Into People inschakelen voor het werving- en selectieproces. Het vinden van een goede match tussen werkgever en werknemer is tijdrovend en kan lastig zijn. Jump Into People kan dit van je overnemen, dit heeft een aantal voordelen:

  • – Tijdsbesparing: Een functieprofiel en een vacaturetekst schrijven, het verspreiden, het selecteren van kandidaten met een goed profiel en het uitzoeken van de beste match. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoeveel tijd hierin gaat zitten. Wij nemen het uit handen want ‘uw werk, onze passie’.
  • – Netwerk: Wij beschikken over een groot netwerk beschikbare en misschien wel geschikte kandidaten waardoor we sneller een goede match vinden.
  • – Screening: Voordat kandidaten op gesprek gaan voeren wij een screening. Hierbij kijken wij of de kandidaten voldoen aan het functieprofiel.

 

Werving en selectie, hoe pakt Jump Into People dit aan?

Wanneer je als werkgever op zoek bent naar een vaste medewerker, werft en selecteert Jump Into People personeel met veel plezier en op de meest persoonlijke manier. Zodra we samen hebben uitgezocht wat precies de wensen zijn nemen we het werving- en selectieproces over. Wij stellen een functieprofiel op, zetten onze expertise in en voeren de selectiegesprekken. Denken wij dat we de perfecte match hebben gevonden?  Dan stellen wij de kandidaat bij jou voor. De werknemer zal vervolgens gekoppeld zijn aan jou als werkgever en in dienst treden binnen jullie eigen organisatie.

Ben je benieuwd hoe Jump Into People kan dienen als verlengstuk voor jouw organisatie? Neem vooral contact op en kom langs op het gezellige kantoor.

 

Onze andere diensten

7 dagen per week staan wij klaar voor onze
relaties en werknemers.

Yoshi Langerak - Directeur - Jump Into People
Wil je meer informatie of heb je vragen? Ik help je graag verder.
Werken in het Westland - Vacatures Westland - Vacatures Den Haag