Jump Into People

Onze vacatures binnen de
AGF

Ben je op zoek naar een baan binnen de AGF? Bekijk hier onze laatste vacatures

  • Voedingsproductie
  • Werken met natuurproducten
  • Veelzijdig
Ontvang vacatures direct in je mailbox
Werken in de AGF

Nieuwste vacatures

Onze nieuwste vacatures binnen de AGF:

Bekijk alle vacatures

Staat je baan er
niet tussen?

Zet ons aan het werk, wij zoeken de perfecte baan voor jou.

Inschrijven

Accountmanager AGF

Kun jij snel schakelen tussen collega’s en klanten en vind je het leuk om relaties met klanten op te bouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Waar kom je te werken? Voor een opdrachtgever in Poeldijk zijn wij op zoek naar een accountmanager AGF. Deze opdrachtgever is een groeiende organisatie die actief is in de internationale import en export van alle mogelijk soort aardappelen, groenten en fruit. Met vestigingen in Poeldijk, Groningen, Polen en Frankrijk worden de AGF-producten verkocht aan groothandels, foodservices en supermarkten in bijna 50 landen. Waar hou jij je mee bezig Als accountmanager AGF ben je verantwoordelijk voor de verkoop van het gehele assortiment bij nieuwe en bestaande klanten. Je bent constant op zoek naar nieuwe kansen in de markt om gestelde doelen te realiseren, hierbij hou je de markt goed in de gaten zodat je conclusies kunt trekken en de juiste stappen durft te nemen. Ook wordt er van je verwacht dat je actief het contact met betrokken afdelingen op zoekt zodat er een efficiënte afstemming gecreëerd wordt. Wie zoeken wij? De ideale accountmanager AGF; - Is communicatief en commercieel sterk - Heeft werkervaring in een soortgelijke functie - Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift - Kennis van MS Office Wat bieden wij? - Salaris tussen €2500 en €4000 - Goede secundaire arbeidsvoorwaarden - Deelname aan het vitaliteitsprogramma - Een afwisselende functie binnen een informeel familiebedrijf - Ruimte voor ontwikkeling

Poeldijk Tuinbouw / agrarisch AGF Tom

Kom werken binnen de AGF

De AGF-sector is een brede sector met veel verschillende beroepen waar mensen werken die iets te maken hebben met het produceren van voeding. Op veel verschillende manieren kun je hier een bijdrage aan leveren, zo kun je werkzaamheden verrichten die te doen hebben met land- en tuinbouw maar ook met de verwerking van de producten. Neem een kijkje tussen de vacatures en vind de baan die echt bij jou past!

Wil je meer informatie of heb je vragen? Ik help je graag verder.
Werken in de AGF

Ben jij klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan?

Zet ons eerst aan het werk voor jou. Wij gaan opzoek naar de perfecte match. Schrijf je simpel in bij Jump into people, je CV komt later wel.

Ontvang vacatures direct in je mailbox