Jump Into People

Onze vacatures binnen
de marketing en communicatie

Ben je op zoek naar een baan binnen de marketing en communicatie? Bekijk hier onze actuele vacatures

  • Creatief
  • Vernieuwend
  • Sociaal
Ontvang vacatures direct in je mailbox
Vacatures marketing communicatie

Nieuwste vacatures

Onze nieuwste vacatures binnen marketing en communicatie

Bekijk alle vacatures

Staat je baan er
niet tussen?

Zet ons aan het werk, wij zoeken de perfecte baan voor jou.

Inschrijven

Online marketeer

Ben je gek op gin en weet jij welke kanalen je in moet zetten om verschillende doelgroepen te bereiken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Waar kom je te werken? Voor een opdrachtgever in Naaldwijk zijn we op zoek naar een online marketeer die gaat helpen om de ambitieuze doelstellingen te realiseren. Deze opdrachtgever is ’s werelds eerste met vanille doordrenkte gin en typeert zich door haar prettige informele en tegelijkertijd ook professionele sfeer met veel ruimte voor eigen inbreng. De gin in momenteel beschikbaar in bijna alle Europese landen Waar hou jij je mee bezig? Als online marketeer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren, monitoren en bijsturen van de algehele onlinestrategie van de organisatie. Door jouw brede kennis van online marketing weet je goed welke kanalen in te zetten om meer omzet te generen. Het is jouw doel om ervoor te zorgen dat de onlinecommunicatie te allen tijde goed is afgeschermd en dat je altijd exact de juiste doelgroep weet te bereiken. Daarnaast richt je je aandacht ook op het verder uitbouwen en optimaliseren van de bestaande onlinekanalen. Je weet als geen ander de optimale customer journey te creëren voor de producten. Je beschikt over zowel strategische als operationeel inzicht en je stuurt verschillende bureaus aan op uitvoering. Kortom, een erg diverse rol waarin je veel coördineert binnen een multidisciplinair team. Wie zoeken wij? De ideale online marketeer: - Beschikt over een HBO- of WO- werk- en denkniveau - Beschikt over goede kennis van SEO, SEA, Affilliates, Social advertising, Google Analytics, CRO, A/B testen en customer journeys - Heeft een goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift - Heeft een goed gevoel voor vormgeving en esthetiek, zowel tekst als beeld - Beschikt over analytisch vermogen om content creatie en de digitale strategie haarfijn op elkaar aan te laten sluiten - Beschikt over goede kennis van Adobe Creative Suite, Microsoft Office en social media zoals Facebook en Instagram is een must - Beschikt over veerkrachtigheid en een flexibele mindset - Werkt gestructureerd en nauwkeurig Wat bieden wij? - Salaris tussen €2800 en €4000 - Een leuk team met enthousiaste collega’s - Een gestructureerd en professioneel kantoor - De vrijheid om jouw tijd op je eigen manier in te delen, de klus te klaren - Een fulltime dienstverband

Naaldwijk Marketing Deniz Marketing en communicatie

Kom werken in de marketing en communicatie sector

De marketing en communicatiesector is een brede sector waar verschillende beroepen onder vallen. alle activiteiten die een organisatie uitvoert met betrekking tot de verkoop van producten en/of diensten noemen we marketing. Daarnaast is er ook communicatie met betrekking tot de belangrijke mededelingen, informatieverspreiding of het publiceren van persberichten. Een tal aan mogelijkheden! Neem een kijkje tussen de vacatures en vind de baan die echt bij jou past!

 

Michal Kur | Accountmanager Uitzend | Jump Into People
Wil je meer informatie of heb je vragen? Ik help je graag verder.
Vacatures marketing communicatie

Ben jij klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan?

Zet ons eerst aan het werk voor jou. Wij gaan opzoek naar de perfecte match. Schrijf je simpel in bij Jump into people, je CV komt later wel.

Ontvang vacatures direct in je mailbox