Jump Into People

Onze vacatures binnen
de marketing en communicatie

Ben je op zoek naar een baan binnen de marketing en communicatie? Bekijk hier onze actuele vacatures

  • Creatief
  • Vernieuwend
  • Sociaal
Ontvang vacatures direct in je mailbox
Vacatures marketing communicatie

Nieuwste vacatures

Onze nieuwste vacatures binnen marketing en communicatie

Bekijk alle vacatures

Staat je baan er
niet tussen?

Zet ons aan het werk, wij zoeken de perfecte baan voor jou.

Inschrijven

Marketing en communicatie specialist

Ben jij veelzijdig en wil je een bijdrage leveren aan de duurzame energievoorziening in de wereld? Dan zij wij op zoek naar jou! Waar kom je te werken? Voor een opdrachtgever gevestigd in Den Hoor zijn wij op zoek naar een marketing en communicatiespecialist. Deze opdrachtgever is één van de snelst groeiende bedrijven in de solar-branche en richt zich volledig op het ontwikkelen en produceren van montagesystemen voor zonnepanelen op schuine daken, platte daken en in open velden. Waar hou jij je mee bezig? Als marketing en communicatiespecialist werk je mee aan de naamsbekendheid in heel Europa. Daarbij horen de volgende taken en verantwoordelijkheden: - Het beheren van bedrijfs- en productpresentaties - Het beheren van projectfoto’s voor marketing en sales - Het organiseren van beurzen, trainingen en evenementen - Leads binnenhalen via display advertising en SEA - Het maken van marketing factsheets - Het beheren van de social media kanalen - Het schrijven van teksten voor posts op social media, persberichten en nieuwsbrieven Wie zoeken wij? De ideale marketing en communicatiespecialist - Heeft hbo werk – en denkniveau - Heeft minimaal 3 jaar relevante werkervaring - Heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal - Heeft affiniteit met het schrijven van teksten - Is zelfstandig, creatief en heeft een accurate werkhouding - Is proactief, commercieel en resultaatgericht - Is stressbestendig en heeft een heads-on mentaliteit - Heeft bij voorkeur ervaring met Hubspot - Heeft ervaring met grafische ontwerpprogramma’s van Adobe - Is een goede organisator, en is bijzonder goed in multi-tasken - Is in het bezig van rijbewijs B Wat bieden wij? - Salaris tussen €2750 en €3750 - Goede opleiding en ontwikkelmogelijkheden - Een leuk en gezellig jong team - Mogelijkheid tussen een werkweek van 24 of 32 uur - Je levert een bijdrage aan de duurzame energievoorziening - Samenwerking met twee grafisch vormgevers en een marketing en communicatiemanager

Den Hoorn Marketing Marketing en communicatie

Kom werken in de marketing en communicatie sector

De marketing en communicatiesector is een brede sector waar verschillende beroepen onder vallen. alle activiteiten die een organisatie uitvoert met betrekking tot de verkoop van producten en/of diensten noemen we marketing. Daarnaast is er ook communicatie met betrekking tot de belangrijke mededelingen, informatieverspreiding of het publiceren van persberichten. Een tal aan mogelijkheden! Neem een kijkje tussen de vacatures en vind de baan die echt bij jou past!

 

Wil je meer informatie of heb je vragen? Ik help je graag verder.
Vacatures marketing communicatie

Ben jij klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan?

Zet ons eerst aan het werk voor jou. Wij gaan opzoek naar de perfecte match. Schrijf je simpel in bij Jump into people, je CV komt later wel.

Ontvang vacatures direct in je mailbox