Wij staan voor ons motto: "Uw werk, onze passie!". Hierdoor weten we als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het vinden van de juiste kandidaat en zorgen wij ervoor dat de werknemer goed bij het bedrijf past. Als je zelf de ideale kandidaat hebt kunnen wij alle administratieve lasten uit handen nemen. Wij ontzorgen op elk niveau!

VISIE

Wij richten ons op ondernemers en werkzoekenden. Met veel enthousiasme werven en selecteren wij de juiste medewerker voor een langere termijn, zoeken wij de ideale flexkracht op korte termijn of nemen we de administratieve lasten over door middel van payrolling. Bij ons bent u als ondernemer en werknemer geen nummertje, dit blijkt uit onze uiterst persoonlijke werkwijze gebaseerd op jarenlange ervaring in de uitzend- en payroll branche. We zullen dit altijd bewaken omdat wij geloven in deze manier van samenwerken. Hierdoor kunnen wij alle ondernemers voorzien van een passende oplossing.

MISSIE

Onze missie is om een verlengstuk te zijn voor ondernemers in heel Nederland op het gebied van personeel. Dit doen we onder andere door 7 dagen per week klaar te staan voor onze relaties en werknemers, geen vraag is bij ons te gek of te veel. Als een echt verlengstuk staan wij altijd naast de werknemer en de ondernemer. Met het oog op onze persoonlijke aanpak is het ons streven iedereen te allen tijde van een passende en juiste oplossing te voorzien. Of dit nou voor uitzenden, detachering, werk en selectie of payrolling is, ondernemers zijn door ons echt ondernemers!

Wie onvervangbaar wil zijn, moet zich blijvend onderscheiden. Wij doen dit door elke dag met veel aandacht en gedrevenheid de juiste oplossing te vinden voor u als werkgever of werknemer. Ons motto is dan ook: "uw werk, onze passie!".  -  Yoshi Langerak, Directeur

UW WERK IS

ONZE PASSIE!

Ons team