Over ons

Wij zijn Jump Into People en uw werk is onze passie! Het is onze passie om op zoek te gaan naar de beste oplossing voor zowel de werknemer als voor de werkgever. Met onze jarenlange ervaring in verschillende branches kunnen wij aan iedere vraag voldoen!

Bent u op zoek naar een nieuwe baan? Een op maat gemaakte oplossing voor uw salarisadministratie? De perfecte werknemer voor uw bedrijf (vacature)? Wij zorgen, samen met u, voor de juiste en passende oplossing!

Wij zijn JIP!

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van Payrolling, Uitzenden en Werving & Selectie ontzorgen wij zowel u als werkzoekende en u als ondernemer. 

Bent u op zoek naar een nieuwe baan of zoekt u de juiste werknemer voor uw vacature? Zoekt u de beste oplossing voor uw huidige personeelsbestand? Op zoek naar tijdelijke krachten? Wij, Jump Into People, helpen u graag met uw zoektocht!

Door onze persoonlijke aanpak, korte lijnen en ons brede netwerk in verschillende branches helpen wij u bij het vinden van de juiste match op basis van onze uitzend- en werving & selectie mogelijkheden. Ook helpen wij u bij de beste oplossing voor uw huidige personeelsbestand met ons uitgebreide kennis op het gebied van HR. De opties en service omtrent personeelszaken zijn bij Jump Into People eindeloos.

 • 2016

  Oprichting JIP & eerste verloning is een feit.

 • 2017

  Verdere professionalisering met nieuw loonpakket.

 • 2018

  Nieuw huisstijl. Hello JIP kangoeroe! Nieuw kantoor in Kwintsheul.

 • 2019

  Payroll nu ook onder één dak bij Jump Into People.

 • 2020

  Wij helpen u vandaag nog verder met onze passie!

Zekerheid

Jump Into People is NEN 4400-1 en NBBU gecertificeerd. Jump Into People is trots op haar certificeringen en hecht hier veel waarde aan! Als ondernemer bent u door deze certificeringen verzekerd van een juiste afhandeling op het gebied van uw personeel.

De NEN 4400-1 en de NBBU certificering zijn belangrijke aandachtspunten wanneer u als ondernemer over payrollen, uitzenden en werving & selectie nadenkt. Om in aanmerking te komen voor deze certificeringen moet een uitzendbureau voldoen aan bepaalde eisen. Om deze certificeringen te behalen worden er eisen gesteld aan onder andere de personeels- en loonadministratie. Met als doel het makkelijker en fraude bestendiger maken van het inlenen en uitbesteden van arbeid en (onder)aanneming van werk. 

De certificeringen zijn mede ontwikkeld door de uitzendbranche en bedrijven die veel gebruik maken van uitzendkrachten. Samen hebben zij het eisenpakket opgesteld waar bedrijven aan moeten voldoen. Dit betekent dat u, wanneer u zaken doet met een bedrijf dat NEN 4400–1 en NBBU gecertificeerd is, met een betrouwbare partij te maken heeft. Kortom, erg belangrijk om als uitzender of ondernemer in de flexbranche zulke certificering op zak te hebben!

Ons team